
Gospodarze Rezydencji LEGRAMS w Darłowie pragną zaprosić na bal sylwestrowy 2008/2009, gdzie będzie można spędzić niepowtarzalne i wyjątkowe chwile.
Bal sylwestrowy uroczyście rozpocznie się o godz. 20.00. W trakcie balu czekają na Państwa tańce przy zespole muzycznym. Gwarantujemy wiele atrakcji, m.in.: konkursy, zabawy z podarkami, widowiskowy pokaz sztucznych ogni, wybór królowej i króla balu.
Proponujemy Państwu pakiet sylwestrowy od 29.12.2008 do 01.01.2009.
- Dnia 29.12.2008
- przywitanie gości obiadokolacją przy kominku lampką szampana, w tle dyskretna muzyka.
- 30.12.2008
- śniadanie w formie bufetu szwedzkiego od 9.00 do 10.30. Obiadokolacja o godz.17.00
- 31.12.2008
- śniadanie w formie bufetu szwedzkiego: własne wypieki i ciepłe posiłki Godz.20.00 bal sylwestrowy
- 01.01.2009
- śniadanie godz.11.00
Codziennie po obiadokolacji jako dodatkową atrakcję proponujemy przejście pod wiatę ogniskową, gdzie będzie czekać ognisko z bigosem i kiełbaską, mięskiem na grilla i miłą muzyką.
Proponowane menu sylwestrowe:
Danie główne:
- rosół z makaronem
- udko w goździkach
- de vallei
- zestaw surówek
- ziemniaki, frytki
Przekąski zimne:
- półmisek mięs pieczonych ( karkówka w ziołach, karkówka faszerowana, schab z morelami, schab z salami)
- półmisek wędlin wędzonych
- szynka nadziewana
- pomidory w sosie czosnkowym
- tatar z wołowiny
- łosoś wędzony
- łosoś marynowany w pierzynce marynowanej
- tatar z łososia w babeczkach
- węgorz wędzony
- koreczki śledziowe
- koktajl z owoców morza
- galaretki drobiowe
- sałatka grecka, bałkańska, z łososia wędzonego, z kurczakiem
W trakcie balu proponujemy gorące dania:
- schab po szwajcarsku z warzywami na parze
- flaki wołowe
- zrazy w sosie z kluskami
- barszcz czerwony z krokietem
- bigos z kiełbasą
- napoje gorące: kawa, herbata
- napoje zimne: soki, woda
- deser: ciasta, owoce, tort noworoczny
Cena pakietu 1180 zł (3 noclegi z wyżywieniem w pokoju dwuosobowym + bal sylwestrowy)
Cena balu bez noclegu 370 zł (para)
Życzymy przyjemnej zabawy.
Dodatkowe informacje oraz rezerwacja pod numerem telefonu:
094 314 5445, 0 608 813 551 oraz
lub za pomocą formularza kontaktowego na stronie